Severinin odvjetnik: Skrbnicu je Severina uvrijedila pa je na Milanovoj strani

Severinin odvjetnik: Skrbnicu je Severina uvrijedila pa je na Milanovoj strani
Foto: Instagram

SEVERININ odvjetnik Mate Matić otkrio je da je uložena žalba na privremenu mjeru sutkinje Tee Golub da dijete živi s ocem te da vjeruje kako će se to ubrzo riješiti. 

"Po meni bi to trebalo riješiti u okviru tridesetak dana. Međutim, nažalost praksa pokazuje i druge mogućnosti jer ta privremena mjera sada kao rješava situaciju do pravomoćnog okončanja postupka. Čak bih rekao da je ovo prehitan postupak, mi ćemo učiniti sve da napravimo pritisak. Ali ne odlučujemo mi, nego vijeće koje će dobiti predmet i o tome odlučivati", rekao je Matić za Slobodnu Dalmaciju

Dodao je da "ima neke informacije sa strane" o tome da su ljudi koji su donijeli ovu odluku "jako povezani s drugom stranom". Također, smatra da je skrbnica Ana Bokulić, koju je sustav dodijelio djetetu (a koja ga nije vidjela dvije godine), bila pristrana kad je dala mišljenje da bi dijete trebalo živjeti s ocem, jer je u sukobu sa Severinom. 

Skrbnica je u sukobu sa Severinom jer ju je pjevačica uvrijedila

"Mi smo na samoj raspravi rekli da skrbnica za dijete, koja je postavljena, više od dvije godine nije bila u kontaktu s djetetom, a donosi mišljenje da dijete treba dodijeliti ocu. To je stvarno apsurd. Kasnije smo vidjeli da je ona ušla u direktan sukob sa Severinom jer ju je Severina uvrijedila u jednoj njihovoj komunikaciji e-mailom. To čak i sud zna. Prema tome, kad imate takav odnos i sukob, vi kao sudac morate takvu osobu maknuti iz spisa. Severina je skrbnicu ozbiljno uvrijedila pa smatram da je sud tada morao nju izuzeti i staviti nekog drugog jer objektivno se nije moglo očekivati da će donijeti neku pametnu odluku osim ove koju je izrekla. U biti je to smiješno jer time ne nanosi štetu samo Severini nego i djetetu, a to je ono što oni u ovom slučaju zaboravljaju", tvrdi Matić.

Pokušavaju postići dogovor s Milanom 

Naglasio je da se čuo s Milanom Popovićem kako bi postigli dogovor koji bi bio najmanje traumatičan za malog Aleksandra. 

"Ja sam se čak čuo i s kontra stranom da pokušamo u interesu djeteta naći neko kvalitetno rješenje jer ovaj termin viđanja, koji je sud odredio, može biti i drugačiji ako se roditelji tako dogovore. Probao bih sada s Popovićem, bez obzira na ratove koje vodimo, postići nekakav zajednički dogovor vezano uz dijete kako bi ono imalo što manje trauma. Pitanje je hoće li druga strana na to pristati, ja čak i vjerujem da hoće jer sam uložio napore da se ispoštuje sudska odluka. I Popovićev je odvjetnik rekao da ćemo nakon svega sjesti... Ja ću, bez obzira na ratove, probati mimo svega raditi na rješavanju situacije za dobrobit djeteta", zaključio je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara