Severinu zaveo mladi natjecatelj glazbenog showa "Zvijezde Granda"

Severinu zaveo mladi natjecatelj glazbenog showa "Zvijezde Granda"

ČETVRTA sezona emisije "Zvijezde Granda", jedne od najgledanijih natjecateljskih glazbenih emisija koji afirmira mlade talente nudeći im mogućnost da započnu uspješnu pjevačku karijeru, ovih je dana ugostila i kontroverznu splitsku pjevačicu Severinu koja je za potrebe showa stala u ulogu članice žirija. Severina je ostala oduševljena nastupom kandidata Marka Markovića koji je, prema mišljenju naše Sevke, otpjevao prekrasnu interpretaciju pjesme "Ostala si uvijek ista" koju je napisao preminuli Đorđe Novković, a desetljećima je bila kao zaštitni znak Miši Kovaču.

"Ti si mene sa svojom pjesmom večeras zaveo. Pjevanje jest zavođenje, a ti imaš odličnu interpretaciju i tebi se može vjerovat. Ja sam večeras bila netko kome si pjevao i to je bilo super. Vrlo malo ljudi ovu pjesmu mogu otpjevati, a da se ne zovu Mišo Kovač ili Toše Proeski, a tvojom interpretacijom bio bi zadovoljan i sam Đorđe Novković. Imaš u sebi neki nevini eros, kao što ga ima i Zdravko Čolić", nahvalila ga je Severina, a Marko se zamalo "rastopio" na pozornici. Potaknuti Severininim pohvalama i ostatak žirija "počastio" je Marka. Tekstopisac Dragan Brajović-Braja, jedan od članova žirija, poručio je kandidatu kao je vrlo hrabro to što se odlučio upravo za tu pjesmu i da mu je bolje da Severinu od sad non stop vodi sa sobom.

Tijekom cijele večeri naša Severina bila je blagonaklona prema kandidatima koji su od nje dobili samo pohvale. "Jako si lip! Imaš lipu boju glasa. Imaš nešto iznutra što je jako toplo", poručila je pjevačica Balši, jednom od kandidata showa "Zvijezde Granda". Budući da joj je ovo prvi angažman ovakve vrste, pjevačica još mora naučiti kako "pokazati zube" i postati hladnija prema novim nadolazećim glazbenim zvijezdama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Z.K, S.C.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara