Sezonu lude zabave u Poratu ovog vikenda otvara Dino Dvornik

DINO DVORNIK otvorit će novu ljetnu sezonu lude zabave u klubu Porat, smještenom u nenaseljenom dijelu uvale Porat pokraj Pirovca. Klub, otkako se 2000. godine otvorio, strane i domaće goste privlači svojim originalnim konceptom - u sklopu kluba nalazi se  komunikativna, otvorena i aktivna umjetnička galerija, koja posjetiteljima nudi pomno osmišljene, autentične sadržaje, seperai su razmješteni na preko više od devet tisuća kvadratnih metara mediteranskog parka i prima oko dvije tisuće gostiju, iako klub tijekom sezone posjeti impresivna brojka od više od pedeset tisuća stranih i domaćih gostiju željnih dobrog provoda koji je u ovom klubu zagarantiran.

Ovaj vikend u Poratu goste očekuje koncert Dine Dvornika, kojem najavni singl novog albuma izlazi krajem ovog mjeseca, te nakon toga party s zvijezdom i pionirom elektronske glazbe, frontman-om banda Black Strobe, Arnaud Rebotini-em i residentom kluba DC-10 na Ibizi, Clive Henry-em. jedna od glavnih odrednica kluba je osigurati vrhunsku zabavu za razne profile gostiju i svačije ukuse, tako se već tradicionalno povode za provjerenom formulom koja fantastično funkcionira - zabava započinje koncertom nekog od domaćih estradnih umjetnika a nakon koncerta na scenu nastupa jedan DJ, koji je redovito svjetske reputacije i aktualan u svijetu elektronske glazbe.

Arnaud Rebotini, pionir pariškog electro housea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arnaud Rebotini, Rebotini producent i pjevač je pariškog banda Black Strobe, pionira electro housea. „Tamna strana disca", boogie-trance, soft-goth - sve su to atributi kojima članovi opisuju svoju glazbu, a dečki su pripremali remixe za Rapture, Depeche Mode, Tiefschwrtz, Olivera Huntmana i mnoga druga velika glazbena imena. Istovremeno, Arnaud je i član GRM-a, organizacije Francuske vlade koja se bavi akademskim glazbenim istraživanjima. Arnaud Rebotini odrastao je na funku i discu, no onda se pobunio i počeo slušati death metal i noise grunge, a nakon toga zavela ga je tehnologija i odvela u drugom pravcu te je počeo skladati elektronsku glazbu, za koje redovite dobiva po pet zvjezdica u svim recentnim medijima. Publika je redovito oduševljena njegovim odabirom glazbe i širokim glazbenim repertoarom, tako da je luda zabava prvog ovosezonskog vikenda u Poratu zagarantirana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara