Shakira odustala od filma zbog golišavih scena

KOLUMBIJSKA zvijezda u zadnji je tren odustala od snimanja svog debitantskog filma "Ljubav u doba kolere", jer se u nekoliko scena trebala pojaviti potpuno gola. "Osjećam odgovornost prema svojoj publici, pa ne želim napraviti nešto što bih kasnije požalila", objasnila je razloge odustajanja. Ipak, i dalje je dio projekta - napisala je i snimila soundtrack za film koji je prošlog vikenda krenuo u distribuciju po SAD-u.

Shakira je ispočetka tvrdila kako je od filma "Ljubav u doba kolere", nastalog po knjizi Gabriela Garcie Marqueza, odustala zbog pretrpanog rasporeda, no producent Scott Steindorff tvrdi kako je slavna pjevačica odustala onog trena kad je u scenariju vidjela da se u filmu mora nekoliko puta skinuti potpuno gola.

Nakon njegove strane priče, i Shakira je promijenila ploču, pa je za Los Angeles Times izjavila: "Scenarij, lik i redatelj - sve se to treba poklopiti da bih imala hrabrosti po prvi put glumiti u filmu. U ovom slučaju to nažalost nije tako". Pjevačica je i prije pročitanog scenarija započela s pisanjem pjesama za soundtrack, pa će u projektu sudjelovati isključivo glazbom, a veliko platno će pričekati neke bolje dane - i scenarije bez golotinje.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara