Sharon Osbourne: Čelo Nicole Kidman ravno je kao jebeni televizijski ekran

Sharon Osbourne: Čelo Nicole Kidman ravno je kao jebeni televizijski ekran

SHARON OSBOURNE, supruga glazbenika Ozzyja Osbournea, u intervjuu za jedan američki talk show priznala je kako joj se gade žene koje ne žele priznati da su imale plastične operacije kad je to i više nego očito. Na zub je uzela australsku glumicu Nicole Kidman. "Nicolino čelo je ravno kao jebeni televizijski ekran", opisala je Sharon glumicu, i nastavila ju blatiti na sva zvona.

"Kako ona može tvrditi da nije imala niti jednu operaciju, nije mi jasna... Mrzim te lažljive kuje!", bez dlake na jeziku poručila je što misli o svima koja skrivaju da su išli pod nož. Majka mlade buntovnice Kelly koja je svima obznanila da je napravila na sebi značajan broj korekcija jasno je dala do znanja da sve te "lažljive kujice", kako ih je nazvala, očito imaju problema same sa sobom. "Stvarno ih mrzim, kako mogu lagati kad se na njima to jasno vidi", objasnila je Sharon čija je ljutnja donekle i opravdana, jer je javna holivudska tajna ta da si nekoliko dana prije važnih društvenih manifestacija Nicole u čelo uštrca toliko Botoxa da poslije toga više ne može micati facijalnim mišićima zbog čega izgleda kao porculanska lutka. 

"Nicole ubrizgava botoks dva ili tri tjedna prije velikog događaja, pa na crvenom tepihu uvijek izgleda zamrznuto i čudno", poručio je doktor na konferenciji plastične kirurgije u Queenslandu. "Izgleda kao šišmiš, a koliko je pretjerala, najviše se vidi na dodjeli Oscara - Nicole plače, ali ništa se ne miče. Žene koje dolaze u moju ordinaciju često kažu kako ne žele izgledati kao Nicole Kidman", rekao je dr. Martin Braun, ističući slavnu glumicu kao jedan od najgorih primjera korištenja botoksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vlasnica Oscara i jedna od najbolje plaćenih glumica današnjice, Nicole Kidman, u jednom je magazinu opovrgnula sve navode o tome da je išla pod nož. "Da budem iskrena, ja sam posve prirodna, nisam na sebi radila nikakve estetske zahvate. Čuvam se sunca i ne pušim. Brinem se o sebi i stvarno sam ponosna na to", rekla je Kidmanica i na taj način dala objašnjenje za svoju mladenačku put i njegovanu kožu usprkos činjenici da je već uplovila u četrdesete. "Ne osuđujem nikog tko se odluči na operaciju kakvu, to je njegovo tijelo, njegova vlastita odluka", istaknula je Nicole koja za sebe tvrdi da je prirodna. Takve njezine izjave naljutile su Sharon koja je "pukla" i rekla iskreno što misli o Nicole.

S.C.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara