Sharon Stone odustala od tužbe protiv estetskog kirurga

AMERIČKA glumica Sharon Stone odustala je od tužbe za klevetu protiv estetskog kirurga koji je zauzvrat pristao besplatno operirati djecu s deformacijama lica, objavio je u srijedu odvjetnik liječnika.

Nagodba je stupila na snagu u ponedjeljak kada je Stone dostavila sudu u Los Angelesu dokumente po kojima odustaje od tužbe protiv dr. Renata Calabrie, optuženog za lažne tvrdnje da je popularna glumica obavila operaciju zatezanja lica, rekao je Reutersu Arthur Barens.

U zamjenu za odustajanje od tužbe, taj liječnik s Beverly Hillsa pristao je besplatno pomoći humanitarnoj udruzi u kojoj je Stone aktivna na način da će obavljati rekonstruktivne zahvate na djeci.

"Mislim da su i gospođa Stone i dr. Calabria učinili plemenitu stvar", rekao je drugi liječnikov odvjetnik Kevin Leichter. "Calabria je tužbu uspio pretvoriti u društveno korisnu stvar", dodao je.

Četrdesetsedmogodišnje zvijezda "Sirovih strasti" tužila je kirurga za klevetu u prosincu 2004. godine jer je lažno tvrdio kako je glumica obavila face-lifting.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara