Shia LaBeouf ima oca seksualnog prijestupnika: Bio osuđen za pokušaj silovanja

Shia LaBeouf ima oca seksualnog prijestupnika: Bio osuđen za pokušaj silovanja

Foto: JLP

SHIA LABEOUF ima oca s policijskim dosjeom, i to vrlo ozbiljnim. Jeffrey LaBeouf je osuđeni seksualni prijestupnik koji je 1981. godine pokušao silovati ženu. 63-godišnjak je naveden na internetskoj stranici na kojoj su objavljena imena svih seksualnih prijestupnika te na kojoj su opisani njihovi prijestupi, kazne koje su dobili te čak i fizički izgled. Ipak, službeni dokumenti vezani uz glumčevog oca su nestali sa stranice, a njegovo se nedjelo opisuje kao "napad s namjerom silovanja" zbog kojeg je bio u zatvoru između 1981. i 1983. godine.

Nije poznato je li glumac znao za taj prijestup svog oca, poznato je samo da je govorio o očevoj prošlosti vezanoj uz drogu i nasilje. U jednom je intervjuu otkrio kako mu je otac, ratni veteran iz Vijetnama, uz glavu prislonio pištolj, tijekom čega je bio drogiran. Jeffrey je i nakon 1981. godine imao nekoliko navodnih ispada. Tako je napao ženu koja je bila član ekipe na Shijinom showu "Even Stevens" iz 2000. godine, a navodno je izvrijeđao i gay producenta iz Disneyja nakon što je on izgrlio njegovog sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na tatinu prošlost, ne čudi što je i Shia često izgubi živce te reagira impulzivno i agresivno. Nedavno je pijan sudjelovao u tuči u baru. U Vancouveru je dobio batina od nepoznatog momka te su ga morali smirivati prolaznici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara