Shia LaBeouf priveden zbog napada na obožavatelja

Foto: JLP

GLUMAC Shia LaBeouf u subotu ujutro je priveden zbog napada na jednog od fanova. U tučnjavi je 24-godišnjaku poznatom po ulogama u "Wall Street: Novac nikad ne spava" te "Transformerima", ali i ranijim incidentima, problemima s policijom te izazivanju nesreće dok je vozio pijan, rasječena usna.

Mark Mastro američkim je medijima ispričao kako je kao veliki obožavatelj "Transformera" poželio upoznati LaBeoufa kad ga je ugledao u restoranu: "Moja djevojka ga je ugledala i rekla mi to. Poželio sam se fotografirati s njim pa sam prišao njegovom stolu, sjeo pokraj njega i rekao mu da sam njegov obožavatelj. Odbio je fotografiranje pa sam otišao".

Kasnije su se sreli ispred restorana, a Markov prijatelj je glumcu dobacio: "Što ima, Shia?", na što mu je LaBeouf odgovorio: "Odjebi!". "Na to sam rekao prijatelju: `Ne brini, on je ionako jebeni peder`. Shia se tad okrenuo i prokleo me, a ja sam se na to počeo smijati", prepričao je Mark te dodao kako je LaBeouf prvo ušao u automobil, a potom izjurio iz njega, dotrčao nazad do restorana i napao ga.

Podivljalog LaBeoufa, koji je vrijeđao Marka i nasrtao na njega dok se ovaj pokušavao obraniti, svladao je restoranski redar, a baš u tom trenutku je naišla i policijska patrola. U roku tri minute stiglo je i pojačanje pa je čak sedam policijskih automobila bilo na mjestu događaja. LaBeouf je priveden s lisicama na rukama. Pušten je nakon ispitivanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara