"Sienna Miller se samo izležava i pozira, a uloge prolaze pokraj nje"

"Sienna Miller se samo izležava i pozira, a uloge prolaze pokraj nje"

MLADU britansku glumicu tamošnji su mediji davno prozvali modnom ikonom, očekujući da će se, osim na crvenom tepihu, dokazati i na modnoj pisti, no 26-godišnja ljepotica pozornost i dalje privlači svim, ali glumom i dobrim ulogama ne. Sienna Miller nastavlja u "revijalnom tonu", najavljujući da skoro seli u Wales, jer joj smeta činjenica da je u dvije godine "javnog djelovanja" postala omiljena meta paparazza, zbog kojih više "ne može uspostaviti normalan život".

Sienna Miller i Rhys Ifans uskoro više neće biti stalni gosti londonske špice, na kojoj su nedavno i objavili vijest da "više nisu prijatelji, nego ljubavnici". Velško porijeklo glumca, a odnedavno i Sienninog zaručnika, glavni je razlog preseljenja u Wales, u kojem će novi ljubavni par uskoro kupiti imanje i otamo graditi karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sienna Miller se samo izležava i pozira, a uloge prolaze pokraj nje", pišu britanski mediji i ističu kako je atraktivna glumica filmsku karijeru počela graditi istodobno s "najvećom suparnicom" Keirom Knightley. Iako su ih mediji ispočetka uspoređivali, javna percepcija britanskih ljepotica potpuno se izmijenila - Keira je prepoznata kao velika radnica, jedna od najvećih holivudskih nada i, prema mnogima, skorašnja vlasnica Oscara, dok Siennu sve manje nazivaju glumicom, a sve više "eventušom".

D.K.
Foto: Egotastic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara