Sienna Miller: Smotana sam, opekla sam sise na snimanju

GLUMICA Sienna Miller opekla je grudi na snimanju svojeg novog filma, "G. I. Joe". Dvadesetšestogodišnja glumica okupljenim novinarima je pojasnila kako je "opekla sise" tijekom snimanja jedne od akcijskih scena filma koji bi po svim predviđanjima trebao postati blockbuster. "Opekla sam sise na snimanju i sada imam mali ožiljak. Sama sam kriva, kad smo snimali scenu eksplozije potrčala sam u krivom smjeru, u vatru. Smotana sam", otkrila je Sienna.

Sienna je novinarima ispričala i kako nikad u životu nije bila u teretani. "Uvijek imam najbolju namjeru kada je u pitanju vježbanje, ali sam prelijena. Nikad u životu nisam bila u teretani", tvrdi Sienna, koja iako se bez problema skinula na snimanju filma "factory Girl" i "Hippie Hippie Shake", smatra kako su golišave scene uvijek malo nezgodne jer se po filmskim setovima često motaju pervertiti.

Nisam partijanerica, ali mogu popiti puno više od prosječnog muškarca

"Šteta je učinjena, bila sam gola i ne mogu sad to popraviti. Točno se sjećam kako sam vidjela jednog pervertita kako dahće dok je gledao u mene, a ništa nisam mogla učiniti", smatra Sienna koja je novinare obavijestila kako nije sklona tulumarenju, iako je sigurna da može popiti više alkohola od bilo kojeg muškarca kojeg poznaje. "Mogu popiti jako puno alkohola, puno više nego što može jedan prosječni muškarac".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sienna u ljubavnim jadima: Bivši prijeti da će prebiti sadašnjeg

Sienna je nedavno telefonskim razgovorom okončala višemjesečnu vezu s kolegom Rhysom Ifansom zbog drugog Rhysa. Naime, Rhys Ifans bio je uzrujan zbog količine vremena kojeg je Sienna provodila s Matthewom Rhysom, svojim kolegom u novom filmu "The Edge of Love", koji je ujedno i njezin bivši dečko. Novu ljubavnu sapunicu, dakako, revno prate britanski mediji koji se već godinama "hrane" njezinim uglavnom nesretnim ljubavnim životom.

Nakon što je već jednom bila zaručena za glumca Judea Lawea, koji ju je prevario s dadiljom njegove djece, Sienna je bila u vezi s Matthewom Rhysom za kojega je, kako kažu njezini prijatelji, držala da je ljubav njezina života. No, nakon višemjesečne veze glumica je "nogirala" Matthewa Rhysa nakon čega je prohodala sa Rhysom Ifansom, ali s Matthewom je ostala u prijateljskoj vezi i, osim što su u to vrijeme radili na istom filmu, bivši se par viđao i u slobodno vrijeme. Sienna je Matthewa držala za najboljeg prijatelja, no problem je nastao kada je Rhys Ifans počeo biti ljubomoran na "drugog čovjeka u Sienninu životu".

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara