Sienna Miller zbog privatnog kraha upala u depresiju i postala "slučaj"

KAD SU britanski mediji prije nekoliko godina Siennu Miller proglasili "novom IT djevojkom", nisu ni slutili da će joj do danas upravo to ostati najveći uspjeh, unatoč brojnim zahtjevnim ulogama koje su joj povjerene u nekoliko posljednjih godina. Poslovni neuspjesi te krah ljubavne veze s glumcem Rhysom Ifansom glavni su uzroci, pišu britanski mediji, duboke depresije u koju je upala 26-godišnja glumica, zbog čega joj se psihijatrijski stolac navodno postao - svakodnevno odredište i "preventivna mjera" na koju su je natjerali roditelji i najbliži prijatelji.

Sienna Miller jučer je snimljena kako plače u londonskoj zračnoj luci Heathrow, upravo u vrijeme dok su tamošnji portali izvještavali o razularenoj noći Rhysa Ifansa, njezinog bivšeg dečka s kojim je prekinula po tko zna koji put. Prošlog tjedna situacija je bila obrnuta - dok je Ifans "oplakivao ljubavni krah", Sienna se smiješila na premijeri novog filma "The Edge Of Love", u kojem glumi zajedno s Kierom Knightley. Upravo joj je mlađa kolegica otela titulu "najveće britanske glumačke nade", a priče o svađama na snimanju, uzrokovanima Sienninom ljubomorom, obje su demantirale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove bi se godine u kinima trebala pojaviti još dva filma u kojima britanska ljepotica tumači glavnu ulogu - "Hippie Hippie Snake" i "G.I. Joe" u narednim će mjesecima zaigrati u kinima diljem svijeta, čime Sienna Miller dobija još jednu priliku da se dokaže u komercijalnom smislu.

Prošle su je godine, naime, britanski mediji prozvali "najprecjenjenijom glumicom u zemlji", jer se u nekoliko posljednjih godina pokazalo kako Sienna nije garancija za veliku gledanost, pa ni dobre kritike. Iako filmski stručnjaci tvrde kako još uvijek ima vremena za dokazivanje na holivudskoj A listi, Sienna nema strpljenja, a upravo ju je to, kažu "izvori", dovelo na rub živaca, pa će si prije novih projekata priuštiti godišnji odmor daleko od paparazza.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara