Simon Cowell: Cheryl Cole je trenutno popularnija od mene

Simon Cowell: Cheryl Cole je trenutno popularnija od mene

Tekst: B.M.
Foto: JLP


SIMON COWELL, glazbeni mogul, izjavio je kako je oduvijek znao da će javnost obožavati Cheryl Cole. "Uvijek sam bio njezin obožavatelj. Prvi put sam se s njom sreo na snimanju jednog showa. Ubrzo me iznenada nazvala i predstavila se, a ja nisam mogao vjerovati da je upravo ona pri telefonu. No, uvjerila me je kad je počela sa mnom pričati o tome kako bi htjela prikupiti novac i dati ga u dobrotvorne svrhe", otkrio je Simon.

"Bila je nevjerojatno uvjerljiva i uporna. Stoga sam joj dao novac. To je najveći razlog zbog kojeg sam je pozvao u show "Britain's Got Talent". Trebale su mi dvije godine da je uvjerim da treba sudjelovati", rekao je Cowell u intervjuu. Istaknuo ju je kao ženu iz naroda koja zna pričati s običnim čovjekom te se stoga natjecatelji mogu s njom poistovjetiti. "Konkretna je i zna svakome reći zašto je ili nije dobar materijal za ovaj show. Ona je jedna od najboljih ljudi s kojima sam ikad radio", kazao je 50-godišnji Britanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, osim što ju je ishvalio, otkrio je i da je bio pomalo ljubomoran na njezinu popularnost. "Ona ni sama nije znala koliko će dobra biti. Mislim da je trenutno ona najpopularnija osoba malih ekrana, popularnija od mene. No, kad sam je doveo u show, toga sam morao biti svjestan", rekao je Simon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara