Simona Gotovac o svađi s mužem: Jebeš auto i kožna sjedala!

IAKO Simona Gotovac tvrdi da se buka oko "aktualiziranja problema prostitucije u hrvatskom modnom svijetu" stišala i da su ti događaji iza nje, činjenica je da je bračni par Gotovac, od svojeg istupa u javnost na spomenutu temu, stalno pod medijskim povećalom. Tako su Simona i Ante, po tko zna koji put, nedavno viđeni kako se žestoko svađaju u javnosti - na benzinskoj crpki u Dubravi, gdje su se posvađali zbog Antine divlje vožnje.

"Jebeš novi auto i kožna sjedala", Simona je odvratila svojem suprugu, koji je pod svaku cijenu htio spriječiti djevojčicu Gabrijelu da povrati po kožnim sjedalima njegovog novog automobila - međutim, u krivom trenutku, jer kraj njih se, kao i uvijek, našla osoba koja je sve spremno dojavila medijima. "Novinarka mi je rekla da ima snimku i nije je imalo smisla poricati. Ante je jako divlje naravi", rekla je Simona i dodala kako luđačka dernjava u javnosti nije ništa posebno, jer "svi se parovi svako malo svađaju, to je normalno".

"Neće dobro proći onaj tko mi podmeće!"

Simona ne zna tko bi joj mogao podmetati u javnosti, je li to tajanstvena "djevojka iz špajze" ili netko drugi, ali da se taj netko neće dobro provesti je sigurna. "Sve se vraća, dobro dobrim, loše lošim, i taj koji meni podmeće neće dobro proći!", nastavila je Simona ističući kako joj je život, iako ona to nije tražila, sad pod neprekidnim "monitoringom" medija.

Ali nisu mediji jedini koji motre na Simonu, Ante Gotovac svoju suprugu, također, ni na sekundu ne ispušta iz vida. Na Wella Fashion Weeku revije koje je Simona nosila Ante je pratio iz prvog reda, a čim bi manekenka završila izlaz, žurno je hitao do backstagea kako bi ju dočekao isti tren kad izađe van. "I dalje stojim iza svojih izjava", rekla je Simona, kojoj nije nimalo žao što je optužbe na račun svojih kolegica iznijela javno - i dalje je ustrajna u tome da su istinite, ali i dalje ne želi nikoga prozivati imenom i prezimenom.

"Ne idem na kave s manekenkama i ne našetavam se po gradu, ja sam majka i nemam vremena za isprazne manekenske priče", rekla je Simona, naglašavajući da djevojke koje nose revije s njom nikad ni nije optuživala za ilegalne "rabote", tako da su sve i dalje prema njoj korektne - kad se sretnu.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara