Simona o felaciju s Grubnićem: To je smiješno, svi znaju što je on!

Simona o felaciju s Grubnićem: To je smiješno, svi znaju što je on!

MODNI MAČAK odlučio je promijeniti svoj dosadašnji "princip rada" pa više ne odgovara na medijske provokacije, već se "za sve brine njegova odvjetnica", ali ga zbog te odluke brojni poznati Hrvati i Hrvatice nisu lišili svojih komentara. Najglasniji od njih, Neven Ciganović, na svom je blogu (u šali) pisao kako je Simona Gotovac u svojoj kući, u famoznoj špajzi, oralno zadovoljavala Marka Grubnića, a Simona je, demantirajući istu priču, još jednom naglasila kako je Marko Grubnić homoseksualac te kako priča o njihovoj avanturi ne drži vodu.

"Mene i Marka?! Mene i Marka?! Ja i Marko?!", čudila se Simona u Red Carpetu, nakon što je doznala da ih je Ciganović spojio u naletu spisateljske inspiracije. "Svi znaju što je Marko pa je takvo nešto presmiješno", rekla je Simona i tako po tko zna koji put potvrdila hrvatskoj javnosti da Marko Grubnić nije iskren kad je u pitanju njegova seksualna orijentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati stilist prošle je godine izjavio kako ljubi misterioznu tamnokosu djevojku, a njegov niz priča o heteroseksualnoj ljubavi prekinula je još jedna instant zvjezdica na hrvatskom modnom nebu - izvjesni Robantico, koji je medijima otkrio kako mu je Grubnić ukrao dečka. Modni Mačak otad se ne pojavljuje u javnosti, izbjegava mikrofone i kamere i pušta javnost da se divi njegovom zadnjem upečatljivom medijskom istupu - golišavom editorijalu u kojem je zamalo pokazao spolovilo i iskreno progovorio o čeznutljivim uzdasima koje izaziva kod žena, ali i muškaraca.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara