Simona, pazi zid (2)!

Simona,  pazi zid (2)!

U JUČERAŠNJEM showu "Pazi zid" nastupili su Ante i Simona Gotovac, a protivnici su im bile "Bijele udovice", Riječani koji su se proslavili imitiranjem poznatog para. Bračni par Gotovac iznenađujuće je odnio pobjedu te su tako osigurali 30 tisuća kuna Udruzi oboljelih od rijetkih bolesti, jer je ova emisija bila humanitarnog karaktera. Mario Lipovšek iz "Bijelih udovica" kaže da su pustili Simonici i Antici da pobjede.

Naime, kaže da je njima bilo više do zezanja i šale, a ne do ozbiljnog natjecanja. "Najblistaviji" trenutak večeri zasigurno je pripao Simoni. Manekenka, koja se našla pred zidom na kojemu je trebala odabrati vrata nad kojima se nastavljao niz 1, 2, 3, 4...,  se (opet) "zabunila" i završila u bazenu. Očito je da nije naučila gradivo kako spada, jer se samo prije nekoliko mjeseci blamirala pred očima javnosti kada na pitanje jedne novinarke nije znala nastaviti spomenuti niz. Novinarka ju je zamolila da nastavi niz 1, 2, 3, 4.... na što je Simona ostala buljiti u nju kao "tele u šarena vrata". Još jednom je uspjela dokazati da se ne može "glavom" kroz zid. Podsjetimo, ljetos se prsata starleta u vidno pripitom stanju zaletjela sa svojim autom u zidić na vodičkoj rivi.

Simonina nova najdraža poslovica - treća sreća

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upoznati s tim njezinim "propustom" autori emisije odlučili su se našaliti na taj račun i pritom joj dali šansu za "popravni". Da stvar bude još ironičnija, voditeljica Mia pitala je tim Gotovčevih koga su spremni poslati pred zid ako je tema znanje, na što su oni jednoglasno viknuli : "Simona!" No, ona je zakazala i ovaj put. Ali znate kako se kaže - treća sreća.  

S.C.
Foto: Nova TV
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara