Simona Šajn: Nisam u vezi, ali voljela bih se zaljubiti, puna sam nježnosti i strasti

Foto: Borna Čavrag/Index

SIMONA ŠAJN otkrila je za Index kako su napisi po medijima o njezinoj vezi s Igorom Kajtazijem potpuno lažni te kako je ovogodišnje Valentinovo provela kao slobodna žena. "Glupost, glupost, glupost, to je smiješno. Otvorila sam Facebook profil na nagovor mame prije desetak dana, a novinari su donijeli neke zaključke na temelju nekih mojih statusa. Imam puno prijatelja na Faceu, a pišem svašta, ljubavne stihove, citate, ono što jesam, i ono što sam općenito mislila. Ali nisam u vezi, niti sam zaljubljena. Da jesam, izašla bih s tim čovjekom, ja sam takva, ne krijem svoje osjećaje, bili bismo zajedno vani i držali se za rukice, pokazivali nježnosti", rekla nam je Simona.

"Moj gospodin X me negdje čeka iza nekog ugla, vjerujem u to"

Pjevačica i manekenka kaže kako ima puno prijatelja s kojima izlazi, no to ne znači da je zauzeta. "Uvijek sam vani s puno ljudi, uvijek me neki prijatelj počasti pićem ili tako nešto, ali to ne znači odmah da smo u vezi, to je idiotarija". Ipak, voljela bi ponovo osjetiti "leptiriće u trbuhu". "Svakako bih se htjela zaljubiti ponovo, jako, sama po sebi sam puna nježnosti i strasti. Ali znam da moj gospodin X negdje čeka iza nekog ugla, vjerujem u to. Može me zavesti prvenstveno iskren muškarac, pun ljubavi i osjećaja, a materijalni status mi uopće ne igra nikakvu ulogu, unatoč takvim komentarima koji kruže. Imam puno dobro situiranih prijatelja, ali to ne znači da sam s njima u vezi", kaže Simona.

Simona će uskoro u studio, pohađa satove pjevanja, a u travnju planira izdati novi album

Bivša gospođa Gotovac kaže kako nekadašnjeg supruga dugo nije vidjela, a ovogodišnje Valentinovo je provela sa svojom malom Gabicom. "Valentinovo provodim s Gabicom, ona je sa mnom i ona mi je darovala najljepši dar, ružu za Valentinovo. Imam nju i jako sam sretna osoba, meni je svaki dan Valentinovo, ona me ispunjava, što će mi išta drugo. Ona je super, navikla se da sam razvedena, obje smo super. Antu nisam već jako dugo vidjela". 

Simona je nosila reviju na otvorenju jedne kockarnice, ali s tom vrstom zabave nema iskustva. "Nikada nisam kockala, nisam tip žene koja se odaje bilo kakvim porocima, mislim da je to jako loše", kaže Simona, koja se trenutno bavi drugim stvarima. "Idem na satove pjevanja, non-stop u teretanu, idem na put u trećem mjesecu s Gabi, za gušt, a kada se vratim, ulazim u studio i radim album koji bi trebao izaći krajem travnja", otkrila je za Index.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara