Simpatija vam je u vezi? Pokrenite Facebook aplikaciju da vam javi čim je slobodna

Foto: Ilustracija

ZA SVE one koji su opsesivno ili beznadno zaljubljeni u osobe koje se nalaze u vezi s drugim ljudima, Facebook ima novu idealnu aplikaciju. Naime, nakon što se ulogirate na svoj profil, prihvatite pravila korištenja za "The Breakup Notifier", odaberete osobu ili osobe koju želite "špijunirati", a potom će vas Facebook obavijestiti istog momenta čim ona ili on prekinu svoju vezu i službeno, na Facebook profilu. Osim prekidanja, dobit ćete obavijest o svakoj promjeni ljubavnog statusa svoje simpatije.

"Ideju sam dobio jednog petka dok su moja zaručnica i njena mama pričale o tome kako bi bilo super spojiti njenu sestru s jednim frajerom. Međutim, on je bio zauzet i one su rekle kako je to baš šteta. Pitao sam ih žele li biti obaviještene ako prekine s curom, a one su rekle da žele. Tada sam razvio aplikaciju koja je nastala kao šala, ali eto, uložio sam četiri sata u to. Nisam nikome niti rekao do prije koji dan", ispričao je Dan Loewenherz koji je osmislio novi program.

Dodao je kako osim obavijesti, aplikacija šalje i automatski e-mail u kojem, na primjer, piše: "Bok Shirley, Joe Shmoe je upravo promijenio svoj status veze u `slobodan` iz `u vezi`. Baci se na posao! Sve najbolje, The Breakup Notifier".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara