Sin Brada i Angeline ne želi ni čuti za oca, evo što je novinarima rekao o njemu

Sin Brada i Angeline ne želi ni čuti za oca, evo što je novinarima rekao o njemu
Foto: Guliver Image/Getty Images

NAJSTARIJI posvojeni sin Brada Pitta i Angeline Jolie već nekoliko godina ne komunicira s ocem, a u nedavnom intervjuu koji je dao za In Touch, pitali su ga o Bradu. 

Kako se 18-godišnji Maddox Jolie-Pitt nedavno preselio u Južnu Koreju gdje je upisao studij biokemije, novinari su ga pitali hoće li ga otac posjetiti na fakultetu. 

"Ne znam ništa o tome, niti znam što će se dogoditi", odgovorio je Maddox. 

Na to ga je novinar upitao je li njegov odnos s Bradom zauvijek gotov, a Maddox je odvratio: "Što bude, bit će." 

>>>Angelina se na rubu suza rastala s najstarijim sinom: "Trudim se ne plakati"<<<

Sukob između njih dvojice navodno je počeo prije tri godine kad su se otac i sin, kako pišu strani mediji, gadno posvađali tijekom jednog leta privatnim avionom. 

Kako je tada pisao TMZ, Brad je navodno bio pijan i svađao se s Angelinom, a Maddox, koji je tada imao 15 godina, umiješao se i počeo braniti majku. Brad je tada navodno zamahnuo na dječaka, a Angelina je fizički stala između njih dvojice. Izvori bliski Bradu tada su za magazin People otkrili da Brad nijednom nije udario dječaka te da se radilo o svađi koja "nije riješena kako treba pa je eskalirala više nego što je trebala". 

Angelina je odmah nakon tog incidenta predala dokumentaciju za razvod, a Maddox se toliko udaljio od oca da ga ne posjećuje ni tijekom praznika. Brad je navodno iz medija saznao da mu sin ide na fakultet. 

US Weekly prošle je godine objavio da je Angelina navodno njihovom tada 15-godišnjem sinu Paxu rekla da ga "otac nikad nije želio"

Njihov izvor također tvrdi da je sinu rekla kako je Brad pobjesnio kad je ona, usprkos njegovim željama, pokrenula proces posvajanja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara