Sin Davora Gopca i kći poznate glumice u vezi su godinu dana

Sin Davora Gopca i kći poznate glumice u vezi su godinu dana
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

VILI GOBAC i Pia Vrdoljak nedavno su zajedno gledali predstavu "Ivica i Marica" u zagrebačkom kazalištu Trešnja, no tek su rijetki znali da su kći Gorane Marin i sin glazbenika Davora Gopca u vezi nešto manje od godinu dana.

Vili ima 25 godina i na posljednjoj je godini Akademije dramskih umjetnosti, dok pet godina mlađa Pia želi studirati glumu.

"Najviše idemo na dječje predstave jer nam je to zajednički interes. Možda i nemamo nijedan drugi. Oboje se bavimo glumom i to je ono nešto zajedničko što oboje volimo", rekla je Pia za Story.

Zajedno su se pojavili u videospotu grupe Kojoti za pjesmu "Oprosti što te volim", koji je režirao Radislav Jovanov Gonzo. Naime, frontman Kojota Alen Marin u dugogodišnjem je braku s njenom majkom Goranom.

"Na različite načine glumom se bavim odmalena. Kako mi je mama glumica, u kazalištu sam provodila puno vremena i oduvijek je to bilo nešto čime sam okružena i čime sam se htjela baviti. Planiram studirati glumu na Akademiji dramske umjetnosti i pokušala sam ove godine, ali nisam je još upisala. Sada radim s vrtićkom i predškolskom djecom u radionicama i pripremam se za prijemni ispit", rekla je Pia.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara