Sin Denzela Washingtona savršeno spustio novinaru koji mu je ignorirao majku

Sin Denzela Washingtona savršeno spustio novinaru koji mu je ignorirao majku
Screenshot: YouTube

JOHN DAVID WASHINGTON dao je najbolji odgovor novinaru koji ga je oslovio kao sina Denzela Washingtona.

John David, glumac kao i njegov otac, glumi u posljednjem filmu Spikea Leeja BlacKkKlansman, u kojem mu je pripala uloga Rona Stallwortha, afroameričkog policajca koji se uspio infiltrirati u Ku Klux Klan. Tijekom nedavnog intervjua za Today novinar je pitanje glumcu počeo s ''Biti sin Denzela Washingtona", na što ga je ovaj odmah prekinuo.

 

A post shared by @johndavidwashington on

"I Paulette Washington. Ona je zarađivala više novca od njega prije nego što su ušli u brak. Radila je na Broadwayu i platila je prvi spoj, platila je račun i vožnju taksijem. Ona je školovana pijanistica, išla je na Julliard. Ona je sjajna umjetnica i mnogo sam naučio od nje. Otac me naučio kako loviti, a majka kako voljeti", rekao je, a o njegovoj reakciji raspisali su se mediji diljem svijeta.

O Pauletti Pearson, s kojom je u sretnom braku 35 godina, Denzel ne govori često, no kad progovori pun je komplimenata. "Radim što mi se kaže. Šutim... Možete kupiti kuću, no to je ne čini domom - nije da kažem da muškarac ne može od kuće napraviti dom, no moja žena je od naše kuće napravila dom. I odgojila ovu predivnu djecu (John David, 34, Katia, 30, blizanci Olivia i Malcolm, 27, op. a.) i zaštitila ih i žrtvovala se za njih, ona je napravila najteži dio posla", kazao je jednom prilikom Denzel.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara