Sin Lepe Brene doživio prometnu nesreću

Sin Lepe Brene doživio prometnu nesreću
Foto: Instagram

SIN Lepe Brene, Stefan Živojinović, doživio je prometnu nesreću, piše srpski Alo

Stefan je navodno zbog loših vremenskih uvjeta i snijega na kolniku na putu između Kopaonika i Beograda prošlog tjedna automobilom proklizao s ceste i završio u jarku. 

"Stefan je dobar vozač i ima snažan Mercedes, ali je Kopaonik tih dana bio zatrpan, ljudi su jedva i džipom mogli proći. Krenuo je sam, dan ranije, dok je njegov mlađi brat Viktor ostao prenoćiti na Kopaoniku s prijateljima. Iako su mu svi govorili da krene ujutro, on nije želio jer je imao zakazanu emisiju u kojoj je trebao promovirati pjesmu", ispričao je izvor blizak mladom pjevaču. 

Izvor je također otkrio da je Brenin sin prošao bez ozljeda, ali da je bio jako potresen. 

"Stefan je vozio polako, ali ga je led izbacio u krivini i proklizao je s ceste. Srećom, nije se ozlijedio. Ni auto nije jako oštećen, ali je Stefan doživio šok. Ima malo ogrebotina, ali beznačajno s obzirom na to što se moglo dogoditi. Odmah nakon što je proklizao, Stefan je pozvao šlep službu. Međutim, oni su kasnili više od sat vremena. Stefan se žestoko smrznuo dok su došli, ali budući da je sve bilo u redu, nastavio je put. Inače, ni Stefan ni Viktor ništa nisu htjeli reći majci i ocu kako se ne bi nervirali, tim više što im je Brena rekla da ne idu na Kopaonik jer se sprema nevrijeme, a oni je nisu poslušali", prenosi Alo njegove riječi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara