Sin Micka Jaggera debitirao na kazališnim daskama

Sin Micka Jaggera debitirao na kazališnim daskama

NAKON što je svijet upoznao kćeri Micka Jaggera, koje se danas uspješno bave modnim biznisom, na red je došao i sin prvorođenac, James Jagger, koji je prije nekoliko dana debitirao na kazališnim daskama. Odjeven u "seoskog šmokljana", Jagger mlađi igrao je pred 110 gledatelja, a u isto vrijeme njegov je otac završavao turneju "Bigger Bang" pred više od 23 tisuće ljudi.

Publika u kazalištu King's Head u sjevernom Londonu odmah je na početku predstave prepoznala Jamesa Jaggera, 21-godišnjeg sina legendarnog rockera koji je nije mogao nazočiti premijernoj izvedbi, jer je upravo u tim trenucima pjevao na posljednjem koncertu u sklopu velike turneje Rolling Stonesa "Bigger Bang".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Producent predstave "Lone Star", u kojoj je James započeo glumačku karijeru, oduševljen je mladim glumcem i energijom koju donosi na pozornicu. "Sjajno je skinuo teksaški naglasak. Općenito, glumu doživljava jako ozbiljno, pa se projektu posvetio u potpunosti", kaže. Inače, James karijeru ne želi graditi preko oca, pa je glumačkom ansamblu tek nakon nekoliko proba priznao da potječe iz slavne obitelji.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara