Sin Paula McCartneyja ide očevim stopama

Tekst: P.R.
Foto: Wikipedia

JAMES MCCARTNEY, sin slavnog člana Beatlesa Paula McCartneyja, krenuo je na turneju.

Ovaj tridesetdvogodišnji glazbenik održao je već nekoliko koncerata u listopadu prošle godine, ali pod pseudonimom Light kako ga nitko ne bi povezao sa slavnim ocem. "Glazba koju izvodim inspirirana je Beatlesima, Nirvanom, grupom The Cure i Radioheadom. Uglavnom je to rock´n´roll, zvuči čisto, a ima i dosta vokala", rekao je James koji je svirao i na očevim solo albumima.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pjesme koje izvodi napisao je on sam u proteklih deset godina. "Pjevam o ljubavi, duhovnosti, obitelji, smislu života i mnogim drugim svakodnevnim problemima i pitanjima", dodao je James koji će ove godine izdati i album.

S obzirom na gene koje nosi, bilo je pitanje vremena kada će se javnost zainteresirati za mladog glazbenika te kada će i on istupiti iz sjene i pomiriti se s prezimenom koje nosi. Tako se tati Paulu, članu jedne od najlegendarnijih grupa svih vremena, i sestri Stelli, jednoj od najperspektivnijih i najhvaljenijih svjetskih dizajnerica, na zvjezdanom nebu  pridružio i treći član ove umjetničke obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara