Singl Franke Batelić već šest tjedana broj jedan nacionalne top liste

Singl Franke Batelić već šest tjedana broj jedan nacionalne top liste

Tekst: I.M.
Foto: Arhiva

PJESMA Franke Batelić "Moje najdraže" već šesti tjedan za redom drži broj jedan nacionalne top liste HrTop20. Franka je zaključila prošlu i počela 2010. godinu kao vodeća na listi koju se dobiva zbrajanjem 60-tak radijskih top ljestvica iz cijele Hrvatske. Time je nastavila pobjednički niz, koji je započela s prošlogodišnjim velikim hitom "Možda volim te", koji je na broju jedan proveo više od dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome što interes za pjesmom "Moje najdraže" ne jenjava, Franka je ovih dana predstavila svoj novi singl "Na tvojim rukama". Riječ je o pjesmi s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, Dora 2010. Moderni plesni pop nastao je u provjerenoj radionici hitmejkera Mire Buljana, Borisa Đurđevića i Nene Ninčevića.

Franki je ovo drugi nastup na Dori, a pripreme su u punom jeku. Za što bolje predstavljanje u Opatiji pobrinut će se Frankin provjereni tim - koreografiju će napraviti Ivona Perkov, ELFS-i su zaduženi za styling, Simona Antonović brine o Frankinom makeupu, a frizure radi Institut Ruža Kerastase. Franka u finalu Dore u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner nastupa 6. ožujka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara