"Siromašna" Heather Mills kupila skupocjeni stan u New Yorku

HEATHER MILLS, bivša žena Paula McCartneya, konačno je, nakon što je mjesece i mjesece provela žaleći se novinarima kako je siromašna i kako si ne može priuštiti novi dom, te kako je isti toliko opsjedaju da je prisiljena odseliti u Francusku, zaključila posao života i kupila si skupocjenu nekretninu u New Yorku, gdje će joj susjedi biti glumica Nicole Kidman i modni dizajner Calvin Klein.

"Siromašna" Mills je za stan u prestižnoj njujorškoj četvrti West Village izdvojila nešto više od dva i pol milijuna funti te tako pobjegla s britanskog otočja gdje, nakon mučnog razvoda s bivšim Beatleom kojeg Britanci tretiraju kao nacionalno blago, ima status "persona non grata". Međutim, ni Amerikanci nisu previše naklonjeni manekenki koju je neko vrijeme pratio glas da je "sumnjiva morala". Na nedavno održanom natjecanju za Miss SAD-a, gdje je Mills bila počasna gošća, okupljena gomila bivšu manekenku je isfućkala i zamalo počela gađati trulim rajčicama, a Heather je tom prilikom iskoristila trenutak medijske pažnje da se izjada novinarima kako joj financijska situacija (iz braka s Paulom McCartneyem izašla je kao ponosna vlasnica 25 milijuna funti) baš i nije zavidna.

Heather u Americi planira ozbiljnu karijeru?!

"Nemam dovoljno novca za kuću u New Yorku!", Heather je objasnila okupljenoj hordi predstavnika medija, kojima mora da je sad, kad se Heather u New York ipak smjestila, laknulo. Kakvu će karijeru Mills ostvariti "preko bare" sigurno ćemo uskoro saznati, a s obzirom na činjenicu da pažnju britanske javnosti nije uspjela zadržati ni golišavim fotografijama, sljedeći potez vrle manekenke teško je predvidjeti. Iako je nedavno najavila definitivno preseljenje s kćeri Beom u Francusku, gdje se nada "da će s vremenom utonuti u anonimnost", danas su to samo, čini se, puste priče - Mills se planira ozbiljnije posvetiti karijeri (?), i to u gradu u kojem je sve moguće - New Yorku!

V.V.
Foto: News Of the World

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara