"Sise Kim Kardashian su najveće američko blago i treba ih cijeniti"

IAKO uz vlastiti reality show "Keeping Up With the Kardashians" ne radi ništa posebno, ljepotica Kim Kardashian i dalje privlači pažnju Amerikanaca, koji su toliko fascinirani njenom pojavom, da nešto posebno zapravo i ne treba raditi. "Sise Kim Kardashian su najveće američko blago i treba ih cijeniti", piše jedan američki tabloid i zahvaljuje se ljepotici što je stalno gola pa im automatski jamči i veliku nakladu.

Prije nego što je odjurila na snimanje za naslovnicu časopisa "Social Life" u New York, Kim Kardashian je sa sestrom Kourtney skočila do Miamija na kratki odmor. Međutim, u Miamiju je bila prije nekoliko mjeseci, a fotografije je na svoju internet stranicu stavila tek sada, što su zlobnici odmah protumačili kako Kim nema ništa novo za ponuditi, pa je izvukla svoja dva asa (grudi) iz rukava. Sreća njena, više je obožavatelja nego zlobnika.

Zanosni model i reality zvijezda, za kojom sline muškarci diljem svijeta, ukrasila je svibanjsku naslovnicu "Social Lifea" okićena dijamantima iz radionice Oprinog draguljara, što ju je posebno razveselilo. "Osjećala sam se tako glamurozno, predivno", rekla je Kim, za koju smo sigurni kako je već odavno naučila da su dijamanti ženama najbolji prijatelji. Ispričala je kako je njen društveni život jako šarolik te kako ima toliko obveza i planova koje, kad bi imala i dva života, ne bi stigla ispuniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kim su na Manhattanu presreli i njujorški plavci, ali ne kako bi je uhitili (iako smo sigurni da si bolji posao od privođenja Kim Kardashian ne mogu ni zamisliti), nego kako bi se fotkali s njom, na što je Kim, naravno, veselo pristala. Nakon ludog tuluma s prijateljicama i sestrom, Kim se vratila u Los Angeles kako bi napunila baterije, a nakon toga se baca na novi posao, odnosno, na sreću muškaraca diljem svijeta, na novo razgolićavanje.

V.V.
Foto: Egotastic!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara