Skandal: Zbog propusta Nove TV regularnost Operacije Trijumf upitna?

REGULARNOST balkanskog showa Operacija Trijumf postala je upitna nakon velikog propusta Nove TV, naše televizijske kuće koja prenosi cijelu "operacija priču". Naime, od utorka, kada je započelo glasanja za pobjednika na spomenutoj televiziji, objavljeni su pogrešni brojevi za glasanje pa je tako svaki glas koji je bio upućen Aleksandru Belovu u stvari odlazilo u korist Nine Petković.

Ispod imena Aleksandra i Nine vrtili su se isti brojevi

Nova TV je na svojim reklamama i oglasima za zvanje za svoje favorite napravila kardinalnu grešku koja bi mogla poništiti cijeli show otkili su forumaši. Naime, ispod imena dvoje kandidata vrtili su se isti brojevi (060 88 88 13). Dok su se tako glasovi namijenjeni Aleksandru "slijevali" Nini, on je ostao bez glasova obožavatelja iz Hrvatske. Apsolutni favorit publike sinoć je po broju glasova zauzeo (tek) četvrto mjesto, dok je Nina zajedno s Aleksandrovim glasovima bila peta i za dlaku se izvukla od ispadanja, dok naša Ana Bebić nije bila te sreće te je napustila show.

Slučajna ili namjerna pogreška?

Dok se na nekim forumima raspravlja o slučajnoj ili namjernoj pogrešci, s Nove TV su nam se javili i potvrdili da se radi o tehničkoj pogrešci. "Radilo se o nenamjernoj tehničkoj pogrešci koja je ispravljena čim je to bilo moguće. U tom je vremenu zaprimljen mali broj glasova, te smatramo da kandidati nisu oštećeni budući da je točna informacija bila dostupna iz više izvora – webu, teletextu, dnevnim emisijama, te u novom foršpanu", rekli su nam s Nove TV.

S.C.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara