Ski party u Bestu

ZA POČETAK, trebalo bi malo filozofirati na temu partya kako bi čitateljima uspjeli što vjernije dočarati atmosferu sa Ski partyja koji se sinoć događao u Bestu.

Partyjem se naziva niz događaja, od okupljanja pet pijanih studenata u studentskoj sobi pa do događaja s desetak DJ-eva s pripadnih tisuću gostiju po glavi DJ-a.Poseban oblik partyja su oni s predznakom VIP, a koje krase šampanjac, ekipa u odijelima, oni sendvičići i najvrhunskije žene u gradu.

Kod VIP-partyja, party sam po sebi najčešće izostane, a sve se svede na ono VIP. Dakle, bitnije je biti viđen s čašom šampanjca i sendvičićem u ruci nego se vrhunski zabaviti (bacati se po podiju, plesati, napiti se i tako dalje i tome slično).

Takav je bio i party koji se održao sinoć u Bestu. Bilo je šampanjca, stolova s voćem, sendvičića i superizgledajućih žena, ali party u pravom smislu riječi je ipak izostao o čemu je svjedočio ne poluprazan nego fakat prazan podij.Što se žena tiče, jesu li najvrhunskije u gradu, procijenite sami po fotkama. Mi im na našoj internoj ljestvici od 1 do 10, dajemo barem 7.5 do 8 (hostesama čak i jednu više). I to ne samo zbog samog izgleda koliko i zbog općeg dojma.S obzirom na predznak VIP, očekivali bi noseve koji zapinju za oblake, ali u komunikaciji s njima koja se svela na “Može fotka za Index.hr?”, “Može./Ne može.”, dobili smo i par iskrenih osmijeha što je našu terensku ekipu čak malo i šokiralo. Kao, vidi, nisu umišljene iako imaju niz predispozicija za to.No, vratimo se partyju samom. Njemu bi na istoj skali dali ocjenu 6 do 7. Prije svega zbog praznog podija na kojem je ona nekolicina hrabrijih koja se ipak odlučila za nekakvo gibanje i pokušaje plesa, djelovala skoro pa ekscesno.

Ostatak gostiju je skoro cijelu večer proveo u laganom ćaskanju uz šank, ili po separeima. Tu bi trebalo spomenuti i, recimo, VIP-section koju bi, s obzirom da se radilo o VIP-partyju, mogli nazvati i VIP na kvadrat u kojoj je vladala neopisiva gužva i u kojoj je ekipa bila poprilično loše raspoložena prema našem foto-aparatu.

Da ne duljimo, radilo se o još jednom VIP-okupljanju koje je od partyja, iako se deklarativno tako naziva, udaljeno svjetlosnim godinama. Mislim, pogledajte još jednom sliku podija.

>> Fotografije s partyja (1)
>> Fotografije s partyja (2)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara