Skinuli su se i poseksali u punom noćnom klubu

Skinuli su se i poseksali u punom noćnom klubu

Screenshot: YouTube

OVO JE prizor koji nećete vidjeti svakog dana u noćnom klubu. Mladić i djevojka u jednom su trenutku sa sebe skinuli svu odjeću i bacili se na posao, a ekipa koja se našla oko njih, potaknuta alkoholom, počela je navijati. Naravno, našla se tu i jedna duša koja je odlučila sve snimiti, kako bi suludi događaj vidjeli i oni koji nisu imali tu (ne)sreću da se u tom trenutku zateknu u spomenutom noćnom klubu.

Dok je čekala da se njen partner svuče do kraja, žena je stidljivo pokrila grudi rukama, a nakon što je on sa sebe odbacio i posljednju krpicu, skočio je na nju. Vjeruje se da je snimka nastala na Valentinovo u klubu Partisan u Rusiji, no to su nagađanja onih koji su pogledali snimku, koja se širi društvenim mrežama. Razlog zbog kojeg se sumnja u spomenuti klub jest to što ovo nije prvi takav slučaj u njemu.

Naime, voditelji kluba obećavali su besplatne boce pjenušca za sve koji se svuku ili dopuste da se njihove genitalije pobojaju. Ako vam kažemo da je moto kluba: "Što se dogodi u Partisanu, ostaje u Partisanu", sve će vam biti jasno. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara