Skrivao se od policije pa postao hit zbog načina na koji je odao gdje se skriva

Skrivao se od policije pa postao hit zbog načina na koji je odao gdje se skriva
Foto: Facebook

POLICIJA je ovog vikenda upala u dom osumnjičenika u Missouriju zbog ilegalnog posjedovanja lijekova. Kako su vjerovali da se tamo skriva, policajci su pretresli cijelu kuću pokušavajući ga naći, a on se na kraju slučajno sam odao na vrlo bizaran način - prdnuo je preglasno i tako otkrio gdje se skriva.

Glasnogovornik šerifovog ureda okruga Clay potvrdio je priču na službenoj Facebook stranici. "Ako imate nalog za uhićenje i policajci vas traže, a vi ispustite plin toliko glasno da odate mjesto na kojem se skrivate, definitivno imate usran dan. #DogodiloSe", piše u objavi.

"Svaka čast policijskoj postaji Libertyja i policijskom psu na odličnoj upotrebi osjetila kako bi ga našao", dodali su. Lokalni stanovnici brzo su pohvalili policiju zbog jedinstvene tehnike pronalaženja i nevjerojatnog smisla za humor.

"Hvala vam. Radio sam s mnogo policajaca više od 17 godina, a ovi momci su odlični. Hvala vam na svemu što radite", napisala je jedna osoba. Druga je dodala: "Vaš odjel zaslužuje nagradu za objavu godine, a svi uključeni u ovaj incident bi trebali dobiti povišicu na plaću, osobito taj jadni pas. Hvala cijelom vašem odjelu."

"Neki policajci jednostavno imaju 'nos' za hvatanje ovakvih kriminalaca", našalila se treća osoba.

Inače, nedavno je još jedan tip imao nezgodu prilikom skrivanja od policije - kako se skrivao na tavanu, nogom je slučajno probio strop i propao kroz rupu ravno pred policajce.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara