Slađa otkriva: Jedna ženska u Farmi se jebe za 500 eura!

GOVOREĆI o Farmi, Slađana Petrušić otkrila nam je podatke do kojih je došla boraveći na seoskom imanju. Nakon Simone Gotovac, koju se u zadnje vrijeme spominje uglavnom zbog priča o prostituciji u manekenstvu, i Slađa ukazuje na sličan problem (?), ovoga puta među sudionicama trenutno najgledanijeg reality showa: "Jedna ženska osoba u Farmi se jebe za novce. Košta točno 500 eura, ali se u Farmi predstavlja kao svetica. Eto, baš pred kraj same knjige objašnjavam kako mrzim lažni moral i dvostruka mjerila. Baš se pravim budala jer znam što sam zbog čega mnogi misle da sramotim ženski rod".

> Ovdje premijerno možete pročitati ulomke iz "Nevine kurve"!

Zvijezda "Noćne more" ovih se dana bavi promoviranjem svoje prve knjige "Nevina kurva", premijerno predstavljene na Indexu prije nekoliko dana. Reakcijama je, kaže, jako zadovoljna, ali izdavača, koji će njezin spisateljski talent pronijeti diljem Hrvatske, još nije našla. "Teško mi je naći izdavača jer su mi rekli - Slađo, knjiga je dobra, ali nema baruta u njoj! Meni je bitno da sam napisala knjigu u kojoj se govori o moralu, životu, sudbini, predrasudama i stvarima koje sam u životu primjećivala", kaže Slađa o knjizi koju je u vrlo emotivnom uvodniku posvetila "velikom, najboljem i jedinom prijatelju" Željku Malnaru.

Tko je dobio knjigu "Nevina kurva"?

Odaziv na našu nagradnu igru, u kojoj premijerno dijelimo četiri primjerka Slađine "Nevine kurve", nadmašio je sva očekivanja - zbog njezinog prvog romana raspalili ste maštu i poslali nam nekoliko stotina rečenica koje opisuju prsatu starletu. Među hrpom komentara odabrali smo četiri najoriginalnija, a njihovi autori ovih se dana mogu nadati knjizi koja progovara o estradi, dvoličnosti i anegdotama s kojima se Slađa susrela na svome putu prema slavi.

D.K., L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara