Slala je mailove preminulom ocu pa jednog dana dobila odgovor koji ju je slomio

Slala je mailove preminulom ocu pa jednog dana dobila odgovor koji ju je slomio
Foto: Twitter

NJUJORČANKA Rax King teško se mirila s gubitkom oca pa je pronašla način kako da zadrži komunikaciju s njim.

Svaki put kad bi se suočila s nekim problemom u životu ili kada bi ga se samo sjetila ona bi mu poslala mail na njegovu nekadašnju poslovnu mail adresu. Nije ni razmišljala o tome vidi li tko te mailove sve dok jednog dana nije primila odgovor koji ju je rasplakao.

"Hej, sigurna sam da me se sjećaš. Želim da znaš da nikad ne čitam te mailove jer vidim da su jako osobni. Ali vidim da dolaze i vidim da ti jako nedostaje otac. Želim da znaš da te volio više od ičega. Gledajući vas kako se šalite i zezate bilo mi je jasno da ste isti. Kao da gledaš film Mela Brooksa. Znam da moje uspomene ne mogu zamijeniti ono što si imala sa svojim ocem. Imali ste zaista posebnu, blisku vezu. Nemaju svi takav odnos s ocem. Ali nadam se da te tješi da su ljudi u životu tvog oca voljeli vas dvoje zajedno jednako kao što ste se vi voljeli međusobno", stajalo je u odgovoru.

Rax je to podijelila na Twitteru te izazvala mnoštvo oduševljenja. "Potpuno sam slomljena. Trenutno plačem u WC-u na poslu zbog ovog odgovora", napisala je dirnuta žena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara