Slash iz Guns ´N´ Rosesa: Charlie Sheen je istinski roker

Foto: JLP

BIVŠI gitarist grupe Guns 'N' Roses, Slash izjavio je kako je Charlie Sheen istinska rock zvijezda. "Ja volim Charlieja, on je vjerojatno najveća rock 'n' roll zvijezda u svijetu zabave danas. Deset godina je uspijevao biti takav kakav je i ostati popularan snimajući seriju. Mislim da je to veoma cool", izjavio je glazbenik i susjed Charlieja Sheena. 

Charlie je do sada već mnogo puta dokazao koliko voli seks, drogu i alkohol. Medijima svakodnevno daje dovoljno materijala kako bi pisali o njemu. Od seksa i tuluma s porno glumicama do vezanja jedne od njih za radijator. Osim toga, Charlie je nedavno izvrijeđao autore serije "Dva i pol muškarca" nakon čega je serija, koja se snimala osam godina, ukinuta. 

Iako producenti do daljnjega ne namjeravaju više snimati, Charlie tvrdi da će ići i deveta sezona, ali samo ako mu daju tri milijuna dolara po epizodi, umjesto dosadašnja dva milijuna. Sheena očigledno ne zabrinjava previše to što je i njegov glasnogovornik odustao od njega nakon dvadeset godina suradnje izjavivši kako on više ne može raditi s glumcem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara