Slavica je Bernieja Ecclestonea ucijenila djetetom i tukla ga: "Činilo se da me voli terorizirati"

Foto: JLP

TOM BOWER, autor knjige o životu čelnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, tvrdi kako je tijekom 25 godina, koliko su proveli zajedno, Slavica Ecclestone bila nasilna prema svom suprugu, a i sam Bernie mu je navodno kazao kako se činilo da ga Slavica voli terorizirati. Unatoč svemu, Bernie je Slavicu neizmjerno volio.

"Ne brini se zbog psa... čuvaj se žene!", naslovio je Bower svoj tekst u Daily Mailu, u kojem otkriva neke od detalja iz zajedničkog života Bernieja i Slavice. Par se upoznao u rujnu 1982. godine u talijanskog Monzi i to na nimalo lijep način, tvrdi Bower: "Ecclestone je uočio kako 180 centimetara visoka hrvatska manekenka stoji u boksu pokraj tadašnjeg svjetskog prvaka Formule 1 Nelsona Piqueta. Njeno ime je bilo Slavica Malić (Slavičino rodno prezime je Radić, ali ga je britanski novinar krivo zapisao, op.a.) i radila je za Filu, jednog od sponzora utrke. `Makni se odatle`, naredio je Ecclestone tada 23-godišnjoj Slavici, a ona mu je odbrusila: `Ostajem ovdje, to je moja dužnost`. `Briga me, žene ne smiju biti u boksevima. Van!`, inzistirao je tada 51-godišnji Ecclestone. `Približiš li mi se, udarit ću te`, rekla mu je Slavica".

"Rekla mi je da će se, ne budem li živio s njom, vratiti u Hrvatsku i da nikad neću vidjeti dijete"

Impresioniran njenom odrješitošću, Ecclestone joj se predstavio i pozvao je na ručak, a Slavica je kasnije pitala jednog od fotografa je li istina da je Bernie uistinu onaj kojim se predstavlja, "tip koji tvrdi da je glavni u Formuli 1". Iako je Ecclestone u to vrijeme već 17 godina bio u vezi s Tuanom Tan, mlada i odrješita Slavica osvojila je njegovo srce. Veza je bila burna od početka, a vozači Formule 1 međusobno su šuškali: "Svađaju se kao pas i mačka. Bernie ne trpi ničija sranja, ali njena da". Petljanje sa Slavicom Tuani je Ecclestone priznao tek u svibnju 1984. godine, mjesec dana prije negoli je Slavica trebala roditi njihovo prvo dijete. "Rekla mi je da će se, ne budem li živio s njom, vratiti u Hrvatsku i da nikad neću vidjeti dijete", navodno je tom prilikom Ecclestone ispričao Tuani, a potom briznuo u plač te dodao: "A bila mi je rekla da ne može imati djecu". Tamara je tako bila dijete kojim je Slavica, prema Bowerovim tvrdnjama, ucijenila Bernieja.

Tijekom godina braka, Bernie je Slavici tolerirao sve - pa čak i udarce. Slavicu Bower opisuje kao ljubomornu, posesivnu, beskompromisnu i nasilnu. "Često je urlala, a nekad me gađala i tanjurima. Otišao bih se sakriti u drugu sobu, jer se činilo da me voli terorizirati", ispričao je Boweru Ecclestone, koji je šaleći se na račun toga na kuhinjska vrata postavio natpis: "Ne brini se zbog psa... čuvaj se žene!". Jednom prilikom je u ured došao s modricom na oku. Zaradio ju je od Slavice jer se u Italiji družio s jednim lijepim modelom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara