Slavna glumica hrvatskih korijena nakon osam sezona odlazi iz serije Castle

Slavna glumica hrvatskih korijena nakon osam sezona odlazi iz serije Castle

Foto: Instagram

SLAVNA glumica hrvatskog podrijetla, Stana Katić više glumiti detektivku Kate Beckett u devetoj sezoni popularne serije Castle.

Vijest koja je rastužila stotine tisuća njenih fanova potvrdili su iz ABC-ja, a kratkom izjavom o svemu se oglasila i sama glumica.

"Zahvalna sam ABC-ju na pruženoj prilici da budem dio omiljene serije i ne želim odvraćati pažnju od onoga što je bilo nevjerojatno iskustvo", izjavila je Stana. Kako pišu američki mediji, ABC navodno ima problema sa budžetom za novu sezonu, koja još nije službeno potvrđena.

U pregovorima je i dalje i njen kolega Nathan Fillion, koji glumi popularnog Ricka Castlea, a i on se oglasio o odlasku lijepe Stane.

"Castle je bio jedan od najvećih radosti moga kreativnog života i nadam se da će se nastaviti i sljedećih godina. Stana je sve ovo vrijeme bila moja partnerica i zahvalan sam joj što je stvorila lik Beckett, koja će živjeti dalje za sve nas kao jedna od najvećih policajki sa malih ekrana. Želim joj sve najbolje i ne sumnjam da će uspjeti u svemu čime se odluči baviti. Nedostajat će nam", napisao je na Twitteru Fillion.

U novoj sezoni neće biti ni Tamale Jones koja glumi mrtvozornicu Lanie Parish, također zbog problema s budžetom.

Vijest o Staninom odlasku očekivano je naišla na veliko nezadovoljstvo brojnih fanova popularne krimi serije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara