Slavna glumica priznala: "Tata i ja smo bili ovisnici, zajedno smo se drogirali"

Slavna glumica priznala: "Tata i ja smo bili ovisnici, zajedno smo se drogirali"
Screenshot: Youtube/Wenn

GLUMICA Jamie Lee Curtis je u intervjuu za časopis Variety otvoreno progovorila o svojoj borbi s ovisnošću, a otkrila je i da se neko vrijeme drogirala zajedno sa svojim ocem, glumcem Tonyjem Curtisom. 

"Znala sam da tata ima problema, a imala sam i ja pa smo dijelili drogu. Bilo je vremena kad sam ja bila jedino dijete koje je htjelo razgovarati s njim. Imala sam šestero braće i sestara, a sad ih imam petero. Moj brat Nicholas umro je od predoziranja heroinom kad mu je bila samo 21 godina", ispričala je glumica. 

S ocem je, kako priznaje, dijelila kokain. 

"Bio je to jedini put kad sam uzela kokain i taj jedan put je bio s njim. On je neko vrijeme bio čist, oko tri godine se trudio odviknuti, ali nije potrajalo", rekla je Jaime. 

Tony je 2010. godine preminuo od srčanog udara s 85 godina, a Jamie se drogirala tabletama protiv bolova punih 10 godina. 

"Stalno sam uzimala opijate, krala sam ih, lagala. Nitko nije znao. Nitko", priznaje. 

Tek je u veljači 1999., kad se prvi put prijavila na odvikavanje, za to priznala suprugu Christopheru Guestu s kojim je u braku 33 godine. 

"Odlučila sam prekinuti taj ciklus koji je uništio živote generacijama moje obitelji. To što sam ostala trijezna je bilo moje najveće životno postignuće. Veće od toga što sam pronaša muža, veće od toga što imam dvoje djece, veće od bilo kojeg poslovnog uspjeha. Veće od svega", rekla je glumica koja je trijezna posljednjih 20 godina, no i dalje posjećuje sastanke liječenih ovisnika. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara