Slavna pjevačica povlači se na vrhuncu slave: "Bojim se, bolesna sam"

Slavna pjevačica povlači se na vrhuncu slave: "Bojim se, bolesna sam"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Selena Gomez rasplakala se na tijekom koncerta u Jakarti, a potom poručila obožavateljima da se ne može povezati sa svojom glazbom, ni sama sa sobom.

"Bojim se, moram preispitati svoj život. Razmisliti tko sam zapravo. Nikad vam nisam lagala pa neću ni sad", poručila je 24-godišnja pop zvijezda.

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila dramatičnu poruku, a fanovi se sad pitaju hoće li nastaviti s karijerom ili se povući sa scene. Zabrinuti su za njeno zdravlje jer se mlađahna pjevačica od tinejdžerskih dana bori s depresijom.

"Odlazim na terapije, jer su mi ljudi u lice vikali da sam debela. Bilo je grozno! Javno su me kritizirali zbog debljine i to me uništilo", priznala je.

 

when your lyrics are on the bottle 😛

Fotografiju objavljuje Selena Gomez (@selenagomez)

Spas je potražila u vjeri, objašnjavajući da je osjećala duhovnu prazninu te da je to razlog zbog kojeg se suočava s brojnim problemima.

"Tijekom boravka na rehabilitaciji naučila sam nešto o duhovnim aspektima i odlučila ih istražiti", rekla je.

Prije tri godine pauzirala je karijeru i izazvala brojna nagađanja, od toga da je trudna, preko toga da sew bori s depresijom do toga da i dalje pati za bivšim dečkom Justinom Bieberom.

Selena je kasnije otkrila da je razlog za pauzu bila bolest s kojom se borila.

"Bolujem od lupusa i zbog toga mi je teško nositi se sa svime", rekla je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara