Slavna pjevačica priznala: Cijeli život sam bila u teškoj depresiji

Slavna pjevačica priznala: Cijeli život sam bila u teškoj depresiji
Instagram

PJEVAČICA Janet Jackson progovorila je o svojoj borbi protiv duboke depresije koja je posljedica kompleksa inferiornosti u djetinjstvu te rasizma i seksizma u američkom društvu. 

U članku objavljenom u časopisu Essence, koji je namijenjen crnim ženama, 52-godišnja zvijezda objašnjava da je prvi put istinski bila sretna kada je rodila svoje prvo dijete 2017. 

Pjevačica koja se proslavila osamdesetih godina otkrila je da je desetljeće nakon što je napunila 30 godina za nju bilo iznimno teško. 

"Bilo je teško boriti se (protiv bolesti). Mogla sam provesti život analizirajući izvor moje depresije", navela je u članku.

"Činjenica da sam imala toliko malo samopoštovanja proizlazi iz osjećaja inferiornosti u djetinjstvu. Može biti povezano s ciljevima koje čovjek želi ostvariti, no teško su dostižni. Naravno, postoje i društveni problemi kao što su rasizam i seksizam", napisala je i zaključila da se "kada sve to pomiješate, stvori depresija, žilava i zastrašujuća bolest".

Mlađa sestra kralja pop glazbe Michaela Jacksona, koji je također patio od depresije, vratila se na scenu 2015. godine novim albumom, no zatim je naglo prekinula turneju u ožujku 2016 i objasnila da želi zasnovati obitelj.

Rodila je dječaka Eissu početkom 2017. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara