Slavna pjevačica šokirala priznanjem: Seksualno su me zlostavljali u djetinjstvu

Slavna pjevačica šokirala priznanjem: Seksualno su me zlostavljali u djetinjstvu
Foto: Guliver Image/X17

PJEVAČICA i glumica Jessica Simpson nakon odvikavanja od alkohola u 2017. godini počela je pisati knjigu o svom životu pod nazivom Otvorena knjiga. U njoj je opisala uspone i padove tijekom života, a tek pišući shvatila je koliko su je neki događaji bacilli na dno. 

U jednom odlomku priznala je da nije uvijek bila uzorna i dobra majka dok je prolazila kroz fazu odvikavanja:

"Bilo je to na Noć vještica 2017. Moj suprug Eric Johnson i ja išli smo na kćerinu priredbu u školu. Bilo je 7:30 ujutro, bila sam na suvozačkom sjedalu i već sam bila pijana", piše Simpson.
Foto: Twitter

Navečer su se ona i Johnson pripremali za Halloween party, a ona tvrdi da je bila toliko pijana da nije mogla pomoći djeci oko kostima.

"Bila sam prestravljena da će me djeca vidjeti u takvom stanju", piše Simpson.

"Sramim se što ne znam tko ih je te noći obukao u kostime", priznala je bivša seks ikona u jednom intervjuu.
 
Navečer je legla i popila tablete za spavanje. Kaže da drugog jutra nije imala snage izaći iz kreveta i suočiti se sa svojim najbližima.

"Bojala sam se vidjeti ih, bojala sam se da sam ih iznevjerila. Sakrila sam se dok nisu otišli, a zatim sam nastavila piti", iskreno je priznala.
Screenshot YouTube
Nakon toga obratila se prijateljima i stručnjacima za pomoć. Uz tim liječnika, podršku roditelja i prijatelja te terapiju dva puta tjedno, Simpson se počela suočavati sa svojom tjeskobom i emocionalnom boli koja ju je proganjala godinama. Veliki dio boli proizašao je iz traume seksualnog zlostavljanja koju je preživjela kao djevojka.

"Ovaj osjećaj da sam sama i uplašena u mraku bio je jedini osjećaj koji sam imala otkako sam bila zlostavljana kao dijete", piše slavna 39-godišnjakinja.

Memoari pod nazivom Otvorena knjiga bit će u prodaji od 4. veljače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara