Slavni glumac odjednom smršavio čak 35 kila: "Mislim da sam sad gotov"

Slavni glumac odjednom smršavio čak 35 kila: "Mislim da sam sad gotov"
Foto: Press, Guliver Image/Getty Images

CHRISTIAN BALE, slavni britanski glumac koji se, osim glumačkim talentom, istaknuo i nevjerojatnim i ponekad opasnim fizičkim transformacijama, odlučio je i službeno završiti praksu neprestanog debljanja i mršavljenja za svoje uloge.

"Neprestano ponavljam da sam s tim završio, ali sad stvarno mislim da sam gotov", rekao je 45-godišnji glumac za CBS.

Naime, za svoj najnoviji film "Ford vs. Ferrari" izgubio je 35 kilograma kako bi mogao glumiti vozača Kena Milesa.

I premda se Bale zasitio ekstremnih fizičkih transformacija, njegov kolega Matt Damon novinarima je rekao da je oduševljen njegovim metodama: "Zabavljao sam se gledajući ga. Ima disciplinu monaha jer transformirao se iz Dicka Cheneyja u ovog lika. Morao je izgubiti 35 kilograma."

Iako je u šali neprestano govorio da je debljanje za ulogu Cheneyja bilo jednostavno i da je "morao jesti jako puno pita", za Variety je nakratko bio ozbiljan i rekao da se radilo o teškom procesu: "Očajno je. Grozno je. Ako gubite kile, nema ničeg drugog osim toga da odlazite u krevet gladni i osjećate se očajno. Debljanje je druga krajnost. Potpuno gubite disciplinu i prežderavate se kao luđak. Moram prestati jer nije zdravo za moje tijelo. U četrdesetima sam i bit će opasno ako ne postanem svjesniji vlastite smrtnosti."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara