Slavni pjevač priznao: "Zbog ovisnosti i uklete kuće, planirao sam samoubojstvo"

Slavni pjevač priznao: "Zbog ovisnosti i uklete kuće, planirao sam samoubojstvo"
Screenshot: YouTube

PRIČAJUĆI o danima najveće slave grupe Take That, 45-godišnji Robbie Williams priznao je u podcastu Alien Nation da ga je čudna kuća u kojoj je živio u kombinaciji s opijatima koje je tada uzimao, umalo stajala života. Zbog glasova i koraka koje je neko vrijeme čuo, skoro je, priznaje, poludio.

"Odmah mi je bila čudna, tamna i s nekakvom energijom", rekao je Robbie o ukletoj kući u Primrose Hillu u kojoj je živio s bivšom djevojkom.

"Tad sam uzimao puno kokaina. U kući bih čuo korake koji idu stepenicama prema gore. Brzo se pogoršavalo. Moja bivša djevojka je mislila da je to njezin djed. Ušao bih u auto i to bi ušlo za mnom na stražnje sjedalo. Nakon dva mjeseca više se nisam mogao nositi s tim, počeo sam planirati samoubojstvo", rekao je pjevač i dodao kako se jednog dana probudio i na rubu kreveta ugledao tamnu maglu. 

To je, kaže, bila kap koja je prelila čašu. Otišao je u hotel, a kasnije doznao da mu je kuća izgrađena na vrhu groblja.

Njegova supruga Ayda Field prije nekoliko godina potvrdila je da je Robbie u doba najveće slave s grupom Take That razmišljao o samoubojstvu. "Postojalo je vrijeme u njegovu životu kad je mislio da više ne može postojati", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara