Slomljeno srce neće spriječiti repera Stoku da nastupi u Saloonu

PROŠLU subotu je u diskoteci Saloon na zagrebačkom Tuškancu održana prva večer "chiLLa'gerOOropez Freestyle Battle Turnira" u organizaciji repera Ropeza. Radi se o Freestyle Battle Contestu koji okuplja idejne pokretače i suradnike koji imaju iskustva u aktivnostima sličnog karaktera.

U međusobnom dvoboju na prvom su se natjecanju našli reperi Tequilla Slammer i Rapsod, Tiny Asshole i Adnan, Mafy i Relaks te Enigma i Dante. Svoju su šansu za osvajanje titule Najboljeg zagrebačkog MC-ja, po mišljenju publike kao jedinog arbitra ovog projekta, dobili Tequilla Slammer, Adnan, Mafy i Enigma. Publiku je svojim nastupom zabavljao i Khan uz podršku Replike, kolege iz hip hop kolektiva DBP, a program su vodili Ropez i Phat Kat.

Prvi nastup Stoke nakon izlaska iz komune

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove subote, 22. ožujka, na pozornicu će izaći drugih osam natjecatelja, a publika će imati priliku uživati u nastupu karizmatičnog repera Stoke koji će za obožavatelje hip hopa "odrepati" neke od njegovih najpopularnijih pjesama. Osim Stoke nastupit će: General Woo, Khan i Mario Ponjavić, široj javnosti poznat kao jedan od natjecatelja u emisiji "Showtime".

Na ulazu u Saloon dijelit će se službena himna ovog regionalnog natjecanja "Idemmo do finnala", koju izvode Ropez feat. Skambeatz. Ulaz je otvoren od 22 sata, a cijena ulaznice je 30 kuna.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara