Slovence zanima seksualni život političara

MEDIJI imaju pravo otkrivati intimni život, pa i pojedinosti o seksualnom životu slovenskih političara, presudila je većina gledatelja glasujući putem telefona na pitanje postavljeno na kraju emisije komercijalne televizijske postaje POPTV.

Emisija u kojoj su sudjelovali novinari i pravnici bila je posvećena nedavnoj seksualnoj aferi zastupnika u parlamentu koju je objavio jedan domaći tabloid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Stajalište da je otkrivanje intimnih pojedinosti iz života političara interesu javnosti podržalo je 52 posto od 27.000 gledatelja koji su glasovali, 46 posto ih je ocijenilo da je intimni život političara privatna stvar, a dva posto je pitanje nazvalo irelevantnim.

Novinar tabloida "Slovenske novice" Bojan Požar koji je objavio priču o spomenutom zastupniku i njegovom navodnom sudjelovanju na ljubljanskoj "swingerskoj sceni" rekao je da je objavu diktirao javni interes jer je političar svoj seksualni život organizirao u radno vrijeme, te pri tom koristio državno računalo i službeni mobitel.

Urednik tabloida Marjan Bauer dodao je da će priče iz života istaknutih javnih osoba i dalje biti dio njihove uredničke politike.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara