Snimite, pošaljite i podijelite fotografije i videozapise pomoću digitalnog fotoaparata HP Photosmart 735

HP JE upravo predstavio HP Photosmart 735, novi elegantni digitalni fotoaparat koji nudi bezbroj mogućnosti.

>> HP Photosmart 935

…Dotjerali ste se za večernji izlazak i ne želite pokvariti dojam nezgrapnim fotoaparatom? Elegantni dizajn fotoaparata HP Photosmart 735 omogućuje vam da zabilježite ludi provod bez kompromisa po pitanju odijevanja – dovoljno je malen da ga spremite u džep.

Uz razlučivost od 3 MP i 3x optički zum, nema razloga da u potaji ne snimite fotografiju tipa s druge strane šanka te je kasnije e-poštom pošaljete svojim prijateljima!

…Da li vam se prijatelji još uvijek smiju kad vide slike vašeg plesa na uredskoj zabavi? Zahvaljujući audio i video sposobnostima HP Photosmarta 735, vrijeme je za revanš.

Na sljedećoj karaoke-večeri samo ih snimite kako pjevaju i plešu u punom sjaju i spremite te snimke za sljedeću prigodu u kojoj će početi prelistavati fotografije s vašim neslavnim trenucima!

…Ako ste ikad poželjeli biti Julia Roberts ili zaigrati u vlastitoj verziji Prijatelja, HP Photosmart 735 samo čeka da od vas napravi zvijezdu!

Ako mislite da osjećate ritam bolje od Kylie, možete snimati vlastite glazbene spotove. Ili nagovorite svojeg dragog da vama za ljubav opet izvede onu imitaciju Johna Travolte.

Video i audio mogućnosti ovog uređaja omogućuju vam da snimate kratke isječke i e-poštom ih šaljete svojim prijateljima.

Zahvaljujući jednostavnim ručnim kontrolama i uputama na samom uređaju, još je lakše dobiti snimak kakav želite.

Stoga, kad se sljedeći put poželite opustiti uz video i nekolicinu prijatelja, zašto u kadru ne biste bili i vi?

…Jeste li ikad poželjeli svoje kolege učiniti zavidnima? Kad sljedeći put budete uživali u godišnjem odmoru, samo im smjesta pošaljite fotografije mjesta na kojem se nalazite, ne čekajući na povratak da biste im sve to pokazali. Sve to vam omogućuje HP-ova tehnologija Instant Shareä.

Za svoje fotografije možete definirati do 32 različita odredišta e-pošte – dovoljno za sve u uredu! HP Photosmart 735 možete i izravno spojiti s pisačem, pa zašto ne biste svim svojim prijateljima poklonili mali suvenir na kojem se izležavate na plaži?

Novi mobilni paket za HP Photosmart sadrži automobilski punjač pomoću kojeg možete bilježiti detalje samog putovanja, tako da vam je još lakše podijeliti vaše fotografije s drugima – samo nemojte očekivati da ćete biti previše popularni kad se vratite! HP Photosmart 735 idealan je za sve koji traže svestran i cijenom pristupačan digitalni fotoaparat – "idiot".

Njegove su ručne kontrole vrlo jednostavne za korištenje, a upute na samom uređaju pomoći će i najneiskusnijim korisnicima. Malen i elegantan, HP Photosmart 735 raspolaže razlučivošću od 3 MP te PentaxÒ Precision objektivom s 3x optičkim zumom.

Uređaj nudi i mogućnost izrade video i audiozapisa neograničene duljine (14 MB/min) i statusni LCD zaslon pune veličine.

Ovaj digitalni fotoaparat prodavat će se u svim većim maloprodajnim ispostavama po cijeni od 1 910,00 Kn do 2 414,00 Kn ( u cijene nije uključen PDV), počevši od lipnja 2003., a nudit će se i u paketu s pisačem HP P130.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara