Snoop Dogg: Kod mene živi problematičan tinejdžer kojem pomažem da bude uspješan

Snoop Dogg: Kod mene živi problematičan tinejdžer kojem pomažem da bude uspješan

Foto: JLP

REPER Snoop Dogg puno vremena provodi pomažući mladima da ih odmakne od bandi i droge te im pomogne da idu pozitivnim životnim putem. Iako to najčešće čini kroz program svog nogometnog kluba za mlade, često im pomaže i puno više. Tako je u jednom intervjuu ispričao kako u njegovom domu trenutačno stanuje jedan mladić kojemu pomaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogo mladih ljudi s kojima radim završe pod mojom zaštitom. Jedan dečko trenutačno živi kod mene u kući, bio je problematičan. Sada postaje puno produktivniji. Iako je dobar atletičar, sad mi je jedino bitno da od njega učinim veliku osobu", rekao je Snoop te dodao "Moje najveće životno postignuće je to da sam ja ostao ja. Stajalo me mnogo unosnih ugovora, filmskih i glazbenih. Ali diljem svijeta ja sam poznat kao dobar momak, ne kao kriminalac ili krijumčar droge ili neki mafijaš kao što sam bio kad sam se proslavio".

Snoop Dogg okrenuo se pomaganju mladima nakon što je nadišao svoju vlastitu lošu prošlost te ostvario i održao svoju uspješnu glazbenu karijeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara