Šok i nevjerica: Zabranjeno pušenje nakon pet godina objavljuje novi album

Šok i nevjerica: Zabranjeno pušenje nakon pet godina objavljuje novi album
Foto: Press

NAKON pet godina pauze, legendarni bend Zabranjeno pušenje snimio je album s 14 novih pjesama, koji će biti objavljen krajem listopada. Šest godina nakon "Radova na cesti" obožavatelji su dočekali novi, 11. album naslovljen "Šok i nevjerica".

"Uvijek postoje nevjerica i skepsa kada je u pitanju novi album benda s velikom kilometražom. Naša je želja da šok bude pozitivan i da se ljudi iznenade koliko se dobar album može napraviti iako nosi broj 11", objasnio je naslov albuma Sejo Sexon, frontmen benda i autor većine pjesama.

Na albumu pored standardne postave Pušenja gostuju i tuzlanska reperica Sassja, kao vokal na pjesmi "Kupi nas Ali", i majstor sevdalinke Damir Imamović, koji svira tambur i pjeva u pjesmi ''Svjetla Sarajeva''.

Album je snimljen u studiju Plavi film u Zagrebu, a bit će dostupan krajem listopada za besplatan download na službenoj web stranici benda. Na CD-u će ga objaviti tri kuće iz regije: Tropic (BiH), Menart (HR) i Odličan hrčak (SRB).

"S albumima ti je kao s malom djecom, nikad ne znaš hoće li biti narkoman ili doktor nauka. To će naravno publika i vrijeme odlučiti, a mi smo se potrudili najbolje što smo mogli", rekao je u svom stilu Sejo Sexon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara