"Šok, nevjerica": Alen iz ŽNV-a je napravio čudo od svog tijela u samo 7 mjeseci

"Šok, nevjerica": Alen iz ŽNV-a je napravio čudo od svog tijela u samo 7 mjeseci
Foto: Instagram

I DOK ekipa na Instagramu ne prestaje objavljivati fotografije stare 10 godina kako bi pokazali koliko su se promijenili, pobjednik "Života na vagi" Alen Abramović objavio je fotografije sebe stare samo sedam mjeseci i već nadmašio sve nevjerojatnom promjenom.

"Svi stavljaju svoj #10yearschallenge, ali što kažete na nešto drugačije? Recimo, #7monthschallenge! Točno 7 mjeseci je prošlo između ove dvije fotke. Nadmašite ovo ako možete", napisao je Alen uz fotografiju svoje nevjerojatne fizičke promjene koju je doživio nakon sudjelovanja u RTL-ovom showu.

"Šok, šok i nevjerica. Onak da nisam pratila emisiju rekla bi fotoshop.Svaka čast u tako kratkom vremenu doslovno se rodio novi čovjek", "Ovo što si ti napravio je jednostavno ČUDO!! I to kako sad izgledaš je ČUDO! Ti si neki vanzemaljac! Samo naprijed i uživaj", bili su samo neki od komentara.

Alen je u show ušao kao najteži kandidat s više od 180 kilograma, a izašao s nevjerojatnih 86,4 kilograma manje te osvojio titulu pobjednika i kući odnio nagradu od 150 tisuća kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara