Šok zbog odbijenice za pulsku Arenu: "Ako je mogao Marilyn Mason, zašto ne bi i Halid?"

Tekst: I.M.
Foto: Arhiva

MENADŽMENT Halida Bešlića šokiran je odlukom povjerenstva Grada Pule za ljetne programe u Areni, prema kojoj je odbijen njihov zahtjev za Halidov nastup u pulskom Amfiteatru. Podsjetimo, Halidov i Thompsonov zahtjev za održavanjem koncerata odbijeni su uz obrazloženje da "ne zadovoljavaju kulturno-umjetničke standarde za nastup u spomeniku nulte kategorije".

"Zatečen sam. Jasno mi je da je to spomenik nulte kategorije, ali ako je mogao nastupiti Goran Bregović sa svojim Orkestrom ili Marilyn Manson, zašto ne bi mogao Halid? Njegove pjesme nikoga ne diraju", rekao je za Dnevni avaz menadžer Halida Bešlića i suvlasnik agencije Arnea, Damir Ramljak, koji je naveo kako ovu odbijenicu neće tako lako prihvatiti te se pita nisu li Halidova dva rasprodana koncerta u Areni Zagreb dovoljna referenca i za pulsku Arenu.

"Sve je vrhunski napravljeno. Teško da se s posjećenošću, scenografijom i svime ostalim itko može usporediti s Halidovim koncertima u Arenama. Jednostavno, ne mogu to pustiti tek tako. Idem u Pulu narednih dana", rekao je Ramljak, dodajući kako ovakva odluka povjerenstva "nikome nije jasna".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara