Šokantno priznanje slavne glumice: "Bila sam kurva, drogirala se i snimala porniće"

Šokantno priznanje slavne glumice: "Bila sam kurva, drogirala se i snimala porniće"

Screenshot:YouTube

POZNATA glumica Josephine Gillan, glumica u seriji Igra prijestolja, otkrila je da je imala veoma burnu prošlost.

Zarađivala je kao prostitutka i porno zvijezda dok nije vidjela oglas za glumicu u seriji. "Tražili su mlađu ženu s prirodnim grudima, bez tetovaža, koja nema problema sa snimanjem golih scena. Odmah sam poslala sliku", izjavila je za Daily Mail. Iako igra ulogu prostitutke, Gillan je postala sasvim druga osoba nakon što je dobila posao u popularnoj seriji.

Imala je veoma teško djetinjstvo obilježeno seksualnim zlostavljanjem i ovisnošću o drogama. Nakon što joj je majka pobjegla od nasilnog partnera promijenila je čak 24 osnovne škole. Nakon toga je smještena u udomiteljsku obitelj gdje su počeli novi problemi.

"Prijatelj te obitelji dao mi je marihuanu i alkohol kad sam imala 12 godina. Dvije godine kasnije već sam bila ovisnica o kokainu. Silovao me i podvodio svom prijatelju. Previše sam se bojala da bih to ikome rekla jer je zaprijetio da će me ubiti i zakopati u vrtu i da mu to neće biti prvi put", ispričala je Gillan. Zbog niskog samopouzdanja odala se prostituciji

"Igra prijestolja me spasila od prostitucije i učinila me snažnijom osobom. Nisam ni znala koliko će mi ta uloga promijeniti život", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara