Šokiralo ih što su pronašli u utrobi morskog psa ubijenog blizu turističke plaže

Šokiralo ih što su pronašli u utrobi morskog psa ubijenog blizu turističke plaže
Ilustracija: Instagram

VJERUJE se kako je britanskog turista koji je nestao za vikend pojeo morski pas - nakon što je njegova ruka pronađena u zvijeri.

44-godišnji Škot nestao je tijekom odmora na francuskom otoku Reunion koji se nalazi istočno od Madagaskara. On je sa suprugom provodio tjedan na otoku, a u subotu je sam otišao na plivanje u obližnju lagunu i nestao.

Kad se nije vratio, njegova žena potražila je pomoć i pokrenuta je istraga koja je uključivala brodove, ronioce, pse tragače na kopnu i helikopter, prenosi Daily Mail. Nažalost, nisu ga uspjeli pronaći.

Ovaj tjedan ubijen je morski pas koji je viđen kako pliva u blizini turističkih plaža jer su ga smatrali prijetnjom ljudima na odmoru. Obavljene su obdukcije morskog psa i četiri druge ribe, a pronađena je odsječena ruka na kojoj je bio i vjenčani prsten britanskog turista.

Izvor za policiju na Reunionu rekao je kako je obitelj muškarca opisala kao dobroga plivača, no policija ne isključuje ni mogućnost da se muškarac utopio pa je njegovo tijelo privuklo tigrastog morskog psa.

Oni su, nakon velike bijele psine, najčešći morski psi koji napadaju ljude, a oko otoka Reunion nisu nimalo strani. Od 2011. godine prijavljena su 24 napada, od čega 11 fatalnih, a lokalne vlasti često pokreću razne kampanje kako bi se nosile s problemom. Brojne plaže oko otoka zatvorene su za plivače i surfere, no zabrane se često ignoriraju, što ponekad završi fatalno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara